top of page

Yüz Masajı Nedir?

Güncelleme tarihi: 14 Şub 2020

Yüz bölgesi en çok yorduğumuz, dış etkenlere en çok maruz kalan bölgedir. Birisi veya birileri ile tanışırken ya da yeni bir ortama girdiğimizde en çok dikkat çeken bölgemiz olan yüzümüz, aslında bizim sağlığımızı ve gençliğimizi gösteren bir aynadır. Günlük hayatta yaşanılan stres, yaşlanma, uyku düzensizliği, serbest radikaller, düzensiz beslenme, alkol, sigara gibi tüm olumsuz etkenler zaman geçtikçe yüzümüzde solgun ve yorgun bir görüntü oluşturabilir. Yüz masajı tüm bu olumsuz etkilerin giderilmesinde fark edilir bir biçimde faydalı olacaktır. Yüz bölgesindeki kılcal damarların harekete geçmesi ve kan akışının canlandırılması; ince kırışıklıkların, gözaltı torbalarının azalmasını sağlar.


Yüz bakım tekniklerinin en başında yüz masajı gelir ve bunun sebebi kan akışı canlı olduğunda kötü etkenlerin ortadan daha kolay kaldırılabiliyor oluşudur. Yüz masajı yaptırmadan önce, yüz bölgesinin tamamen temizlenmesi gerekmektedir. Bu cilt temizliği, yüzünüzün ferahlaması ve rahatlaması için oldukça önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle yüz masajından önce cilt bakımı veya temizlemesi yaptırmak oldukça doğru bir davranıştır.


Uzman kadromuz tarafından baş bölgesindeki ve yüz bölgesindeki önemli “uyarıcı” noktalara doğrudan uygulama yapılan yüz masajı, baş bölgesini rahatlatmayı amaçlar. Sizlere, başınızdan boynunuza ve omuzlarınıza doğru, akıcı masaj teknikleri kullanarak stresinizi azaltmayı ve kas sıkışmalarınızı rahatlatmayı sunuyoruz. Yüz masajı uygulaması kan dolaşımını artırır ve baş bölgesinde toplanan negatif enerjinin dağılmasına yardımcı olur.

33 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page