top of page

Sürekli Makyaj Yapmaya Son!

Makyajlı olmayı seven ve sürekli bakımlı görünmek isteyen kişilerin, vakitlerinin birçoğunu makyaja ayırdığını biliyoruz. Evden çıkmadan önce uzun bir süre aynanın karşısında geçirmek, yapıp beğenmemek ve düzeltmek için biraz daha vakit kaybetmek… Tüm bunlara bir son vermek mümkün. Kalıcı makyaj, istediğiniz tonlarda yaptırabileceğiniz birçok makyajı kapsamakta. Kalıcı makyaj bir mikro pigment genel uygulamasıdır. Kişiye özel tek kullanımlık steril iğneler kullanıldığı için son derece güvenli bir işlemdir. Kalıcı Makyajda kullanılan ürünler tamamen bitki özlü olduğu ve sadece kalıcı makyajda kullanılmak amacıyla üretildiği için herhangi bir alerjik reaksiyon yaratmaz.


Kalıcı Makyaj işlemini kesinlikle dövme ile karıştırmamak gerekir. Kalıcı Makyaj ile dövmenin arasındaki en büyük fark ciltteki kalıcılık süresidir. Kalıcı makyajda kullandığımız tüm ürünler bitkisel olduğu için zaman içerisinde ciltten silinerek kaybolmaktadır. Kalıcı makyajın ömrü bölgeden bölgeye değişse de otalama olarak 2-3 yıl arasındadır. Belirtmek isteriz ki bu süre kişinin cilt yapısına, yaşına ve yaşadığı çevresel faktörlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Belirli aralıklarla rötuş yapılması halinde süreç uzatılabilir.


Emine Esen Güzellik Merkezi’nde uygulanan kalıcı makyaj uygulamaları hakkında sizlere kısaca bilgi vermek isteriz;

Microblading: Microblading, diğer adı ile 3D Kıl Tekniği; gerçek kaşınızdan ayırt edilemeyecek kadar düzgün, doğal ve dolgun kaşlara sahip olmanızı sağlayan kalıcı makyaj uygulamasıdır. Uygulama 2 seans uygulanmakta ve bir seans ortalama olarak 90 dakika sürmektedir. Uygulamanın liste fiyatı nakit 900, kredi kartı ile 1000 TL olarak belirlenmiştir.


Dipliner: Dipliner, temel olarak göz kapağının bittiği ve kirpik hattının başladığı bölgeye uygulanmaktadır. Böylece gözlere daha fazla derinlik katarken, çok daha organik ve doğal bir kalıcı göz makyajına sahip olmanızı sağlar. Uygulama tek seans olarak uygulanmakta ve seans ortalama olarak 30 dakika sürmektedir. Uygulamanın liste fiyatı 400 TL olarak belirlenmiştir.


Eyeliner: Çoğu makyajın tamamlayıcısı olarak bilinen Eyeliner, göz kapağının doğrudan üzerine, kalın bir çizgi halinde çekilir. Günlük hayatta zahmet olan bu uygulamayı yaptırınca oldukça vakit kazandığınızı hissedeceksiniz. Uygulama tek seans olarak uygulanmakta ve seans ortalama olarak 30 dakika sürmektedir. Uygulamanın liste fiyatı 800 TL olarak belirlenmiştir.


Dudak Renklendirme: Dudak renklendirme, zamanla solan ve çerçeve hattı kaybolan dudakları canlı, parlak ve dolgun bir görünüme kavuşturmak amacıyla yapılan bir kalıcı makyaj uygulamasıdır. Uygulama tek seans olarak uygulanmakta ve seans ortalama olarak 90 dakika sürmektedir. Uygulamanın liste fiyatı 800 TL olarak belirlenmiştir.


Emine Esen Güzellik Merkezi’nde yapılan uygulamalar hakkında daha fazla bilgi almak için merkezimizi arayabilir ve ücretsiz olarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page