top of page

Kirpik Lifting Nedir?

Güncelleme tarihi: 14 Şub 2020

Kirpikler, bakışlara anlam ve güzellik katan önemli faktörlerden biridir. Kirpik söz konusu olduğunda kullanılabilecek bir sürü makyaj malzemesi ve uygulanabilecek bir sürü güzellik uygulaması geliştirilmiştir. Tüm bunlara her geçen gün bir yenisi daha eklenmektedir. Günümüzün en popüler uygulamalarından birisi haline gelen kirpik lifting de daha etkileyici kirpiklere sahip olmak isteyenlerin sıklıkla başvurduğu yöntemler arasına girmiştir.


Kirpik Lifting, kirpikleri kaldırmak ve daha estetik bir ifade kazandırmak adına uygulanan ve giderek daha da yaygınlaşan bir uygulamadır. Bu sebeple kirpik lifting uygulaması hakkında doğru bilgiye erişmek kritik bir önem taşıyor. Göz bölgesini doğrudan ilgilendiren bu tür işlemler hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız, kendiniz için en uygun işlemi yaptırmak için güvenilir kurumlara danışmanız, güzelliğiniz kadar sağlığınız açısından da büyük önem taşımaktadır.



Kirpik Lifting; adından da anlaşılabileceği gibi kirpikleri kaldırma amaçlı yapılan uygulamadır. Bu uygulama aslında kirpikler için bir bakım işlemi olarak da nitelendirilebilir. Kirpik lifting uygulamasında kullanılan solüsyonlar vitamin, keratin ve pigment takviyeleri zenginleştirilmiştir. Bu takviyeler, kirpiklerin uzun, güçlü ve daha kıvrık hale gelmesini sağlar. Uygulamanın etkileri ortalama 2-3 ay sürmektedir. Besleyici bir maske olarak da bahsedilen kirpik lifting, hem kirpiklerinizin doğal görünümünü koruyup hem de göz alıcı bakışlara sahip olmanıza yardımcı olur.


Kirpik lifting uygulamasından önce göz makyajınızın kusursuz bir şekilde temizlenmiş olduğundan emin olunuz. Kirpiklerinizde herhangi bir ürün kalıntısının kalmamasına ve kuru olmasına muhakkak dikkat etmelisiniz. Eğer lens kullanıyorsanız, uygulama öncesinde çıkartmayı unutmayın. Arpacık, alerji, tahriş, kirpik dökülmesi gibi durumlar yaşıyorsanız, uzmanların bu durumlarda kirpik lifting uygulamasını önermediğini bilmelisiniz. Uygulama sonrasında göz makyajı yapmak ve rimel uygulamak için en az 12 saat beklemeniz tavsiye edilir. Uygulamanız bittikten sonra, tüm aşamalar için, kirpik lifting uygulamanızı yapan uzmana danışabilirsiniz.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page