top of page

Kaş Uygulamalarında Emine Esen Farkı!

Güncelleme tarihi: 14 Şub 2020

Kaş, ifadeleri ve mimikleri tümüyle belirgin kılan bir yapıdır. Seyrek kaşlara sahip olanlar veya kaş yapısından memnun olmayanlar, gelişen Microblading uygulaması sayesinde istedikleri ve yüz şekillerine uyacak şekilde tasarlanan kaşlara sahip olabileceklerdir.


Microblading, kaşların arasındaki seyrek kısımlara, kişinin kıl rengine uygun, kaş kılı görünümlü çizgilerin yerleştirilmesi işlemine verilen isimdir. Bu işlemde kaş için özel olarak üretilmiş kalıcı makyaj boyaları kullanılmaktadır. Uygulamanın en dikkat edilmesi gereken noktalarından birisi ise, kişiye özel tek kullanımlık iğneler kullanılıyor olmasıdır. Steril olmayan yerlerde uygulamayı yaptırırsanız sonuçlar sizi üzebilir. Emine Esen gibi bir uzman ile anlaştığınızda, aklınızda bu tür soru işaretleri kalmaz.



Seyrekleşmiş kaşların arasına ince kıl çizimleri yaparak organik kalıcı makyaj boyalarının yerleştirilmesi şeklinde yapılan bu işlemde amaç kaşınızı tamamen doldurmak değil, seyrek kısımlara kaşlarınızla aynı yönde kıl çizilmesidir. Bu sebeple de Microblading Uygulamasının dövme olmadığını ve iki uygulama arasında belirgin farklılıklar olduğunu söyleyebiliriz.


Emine Esen’de yaptıracağınız Microblading uygulamaları, 2 seanstan oluşur ve her seans 60 ile 90 dakika arasında sürmektedir. Bu uygulamada mutluluğunuz ve güzel görünümünüz karşılığında vereceğiniz ücret, nakit olarak 900 TL, kart ödemelerinde 1000 TL olarak belirlenmiştir. Ancak bu fiyat değişiklik gösterebilmektedir, daha doğru bilgi için kliniğimizi ziyaret edebilir ya da bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.


Bir uzmanla çalışmanın, bütün sorularınıza ve sorunlarınıza yanıt bulacağınız anlamına geldiğini belirtmek isteriz. Unutmayın ki Microblading temel bir ihtiyaç değildir. İyi görünmek ve iyi hissetmek için yaptırdığınız bu uygulama sonucunda mutlu hissetmek için profesyonel ekibi ile Emine Esen’i tavsiye ederiz!

340 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page