top of page

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Nelerdir?

Son zamanların popüler uygulamalarından biri haline gelen kalıcı makyaj uygulaması, günümüzde birçok merkezde uygulanmaya başladı. Fakat maalesef birçok merkez mesleki profesyonelliğe ve etikliğe dikkat etmemektedir. Kalıcı makyaj; doğru pigment seçimi, doğru cihaz, doğru teknik alanında eğitim almış ve iyi bir estetik görsel yeteneğe sahip olan aynı zamanda kesinlikle iyi bir hijyen eğitimi almış profesyonel kişilerce uygulanmalıdır.


Kalıcı makyaj bir mikro-pigment uygulamasıdır. Bu uygulamada cilt rengine uygun doğal ve mineral renkler deri yüzeyinin hemen alt katmanına tek seferlik steril iğneler ile empoze edilir. Uygulama anında kullanılan boyalar kalıcı makyaj için üretilmiş tamamen bitkisel boyalar olması nedeniyle cilde hiçbir zarar vermemektedir.


Emine Esen Güzellik merkezlerinde hijyen en önemli kuralımızdır! Her hastamız için tek kullanımlık steril iğne ucu kullanıyoruz ve tüm cihazlarımızı uygulama sonrasında sterilize ediyoruz.


Kalıcı Makyaj alanında yaptığımız uygulamalarımız ise şunlardır;

Kalıcı Dipliner Uygulaması; %100 bitki özlü boyalar ile kirpik dibine uygulanan işlemdir. Bu uygulamamız tek seans sürmekte olup, ortalama 30 dakika sürmektedir. Uygulama ücretimiz 400 TL olarak belirlenmiştir.


Kalıcı Eyeliner Uygulaması; %100 bitkisel boyalar ile göz kapağı için kirpik dibine yakın olan bölümüne uygulanan işlemdir. Bu uygulamamız da tek seans sürmekte olup, ortalama 30 dakika sürmektedir. Uygulama ücretimiz 800 TL olarak belirlenmiştir.


Dudak Renklendirme Uygulaması; %100 bitkisel boyalar ile cildinize uygun rengin dudaklarınıza uygulanması işlemidir. Bu uygulamamız tek seans sürmekte olup, ortalama 90 dakika sürmektedir. Uygulama ücretimiz 800 TL olarak belirlenmiştir.


Microblading Uygulaması; %100 bitkisel boyalar ile kaşlarınızın arasındaki veya çevresindeki boşlukları doldurarak uygulanan işlemdir. Bu uygulamamız her kaş için 2 seans sürmekte olup, ortalama 90 dakika sürmektedir. Uygulama ücretimiz nakit 900 kredi kartı ile 1000 TL olarak belirlemiştir.


Siz de yaptırdığınız uygulamanın sonucundan memnun kalmak istiyorsanız Emine Esen Güzellik Merkezi’ni tercih edin. Unutmayın ki bu uygulamaların her biri kendini daha güzel görmek ve mutlu hissetmek için yaptırdığınız uygulamalardır. Uygulama öncesinde, uygulama esnasında ve uygulama sonrasında destek alabileceğiniz merkezimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz!

37 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page