top of page

İpek Kirpik Nedir?

Güncelleme tarihi: 31 Mar 2020

İpek Kirpik, günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen ve gözlerin görsel olarak daha estetik durmasını sağlayan işlemdir. İpek kirpik uygulaması sayesinde, istediğiniz boyutta istediğiniz renkte ve istediğiniz dolgunlukta kirpiklere sahip olabilirsiniz. Bu işlem, ipek kirpik uygulaması için özel olarak üretilen yapıştırıcılar ile uygulaması istenilen kirpiklerin kirpik diplerine uygulanması ile yapılır.


Son zamanlarda bu kadar yaygın olması sebebiyle, bu iş üzerinde yeterli eğitimi almamış olan kişiler de hizmet verebiliyor. Bu işlem çok hassas bir bölgeye uygulandığı için, kesinlikle alanında tecrübeli kişilere yaptırmanızı tavsiye ederiz. İşlemi yaptıracağınız kişiyi ve uygulanacak mekanı özenle seçmeniz olacaktır. Bu tür işlemler, sterilize edilmiş ortamlarda ve uzmanlar tarafından yapılması, yapılan işlemi daha sağlıklı kılacaktır.



İpek Kirpik uygulayıcılarının ipek kirpik çeşitleri, uygulanan kişiye seçim yaparken yardımcı olabilme, ipek kirpik boy-kalınlık-kıvrıklık detayları, ipek kirpik uygulaması çeşitleri, göz çevresi ve göz yapısına göre uygulanacak ipek kirpik hazırlığı, ipek kirpikte kullanılacak olan yapıştırıcılar hakkında kesinlikle bilgi sahibi olmalıdır. Bunun yanı sıra titizlik, uygulama yapılacak kişiyi bilgilendirmek için sağlıklı ipek kirpik kullanım süreci ve ipek kirpik kullanırken dikkat edilmesi gerekenler, bilgilendirme ve uygulama amaçlı profesyonel ipek kirpik bakımları ve ipek kirpik nasıl çıkarılır gibi konulara da hakim olmalılardır.


Uygulama bittikten sonra kişi gündelik hayatına devam edebilir. İlk 48 saat kirpiklere su değdirilmesi önerilmez. Bu işlem bir profesyonel tarafından tek tek uygulandığı için biraz uzun süren, bittiğinde ise uygulanan kişiyi memnun bırakarak geçirdiği süreye değdiğini anlayacağı bir uygulamadır.

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page