top of page

Dipliner Uygulaması

Güncelleme tarihi: 14 Şub 2020

Kalıcı makyaj denilince herkesin aklına ilk önce Eyeliner ve Dipliner geliyor. Günlük hayattaki makyajın olmazsa olmazı olarak bilinen Liner uygulama, günümüzde en trend kalıcı makyaj uygulamaları arasına Dipliner olarak girmiş bulunmakta. Günlük hayatta herkesin “ya kuyruğunu düzgün çekemezsem ve bütün makyajım kötüleşirse” diye kaygıları olabiliyor. O yüzden bizler de size bu yazımızda Dipliner Uygulaması yaptırmanın ve kullanmanın kolaylığından bahsedeceğiz.



Öncelikle belirtmek isteriz ki, kalıcı dipliner, kalıcı eyeliner kadar iddialı ve belirgin bir kalıcı makyaj tekniği değildir. Fakat yine de her kalıcı makyaj uygulamasında olduğu gibi kalıcı dipliner uygulamasında da uzman dokunuşu ve bolca tecrübe gerekmektedir. Kalıcı dipliner uygulamasına başlanmadan önce cilt renginiz ile uyumlu bir siyah tonu pigmenti seçilir ve uygulaması yapılacak olan kalıcı dipliner boyaları hazırlanmaya başlanır. Boyalar hazırlanırken göz kapağınızda yer almakta olan kirpik hattına istediğiniz uzunlukta ve istediğiniz formda bir dipliner çizgisi çekilir. Bu çizgi tamamen örnek bir çizgi olacaktır ve sizin işlemden elde etmek istediğiniz görüntüyü temsil etmektedir. Bu çizginin formu hakkında sizin de onayınız alındıktan sonra örnek dipliner hattı üzerinden kalıcı dipliner uygulamanız başlar. Öncelikle göz kapağınıza etkili bir anestezi kremi uygulanır. Krem etkisini göstermeye başladıktan sonra tamamen doğal ve organik boyalar, özel dipliner kalemi kullanılarak göz kapağınızın kirpik hattına enjekte edilir. Anestezi kremi kullanıldığı için işlem sırasında acı hissetmezsiniz fakat göz kapağınıza bir işlem yapıldığı için ufak da olsa bir rahatsızlık hissedecek olmanız oldukça normaldir. Ortalama yarım saat süren işlem sona erdiğinde kalıcı dipliner uygulamanız tamamlanmış, gözlerinize de çok estetik bir görünüm sağlanmış olur.


Kalıcı Dipliner Uygulamasını gündelik makyajınızda tercih edebileceğiniz gibi özel günleriniz için de kullanmanız mümkün. Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde soluk ve etkisiz bir görünümden uzaklaşmanıza yarayacak olan Dipliner, özel günleriniz için profesyonel bir makyaj istediğinizde de makyajınızın son dokunuşu haline dönüşebilir.

43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page