top of page

Dermaroller Uygulaması Nedir?

Güncelleme tarihi: 14 Şub 2020

Dermaroller, üzerinde çok sayıdaki ince iğneler bulunduran, elde taşınabilen silindir şeklinde bir cilt aparatıdır. Aynı zamanda Dermaroller’a, skinroller, mesoroller veya microneedling de denilmektedir. Dermaroller üzerinde bulunan iğne uzunlukları ve iğne sayıları ise uygulama yapılacak bölgeye, bölgenin hassasiyetine, bölgedeki soruna ve sorunun büyüklüğüne bağlı olarak değişmektedir.


Uygulamada kullanılacak olan dermaroller aparatının iğnelerinin çok düzgün ve simetrik olması, titanyum iğnelerden yapılmış olması sağlıklı ve başarılı bir uygulama için oldukça önemlidir. Dermaroller'ın iğnelerinin titanyum-altın alaşımından üretilmiş olması, cildin hem daha iyi uyarılmasını hem de Dermaroller'ın daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır.


Selülit tedavileri, saç bölgesi ve gözaltı bölgeleri ilk sırada olmak üzere, yüzümüzün ve vücudumuzun çeşitli bölgelerinde uygulayabileceğimiz Dermaroller Uygulaması; akne, leke, gözenek, siğil, saç kaybı ve kırışıklık gibi problemlerin giderilmesinde oldukça etkilidir. Her bölge için aynı Dermaroller kullanılamaz! Doğru Dermaroller için yeterli araştırmayı yapmanızı tavisye ederiz.


Dermaroller kinik bir müdahalelerde bulunulmadan en iyi sonuç alınabilen cilt bakım yöntemlerinin başında gelmektedir. Cinsiyet fark etmeksizin herkese uygulanan bu yöntemin kalıcı ve hızlı olması, oldukça fazla tercih edilmesini sağlıyor.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page